Košarica
Izbornik

Zvijezde među nama – Sanja Srdić Jungić – romantična priča puna optimizma i humora koju ćete pamtiti

Zvijezde među nama – Sanja Srdić Jungić – romantična priča puna optimizma i humora koju ćete pamtiti

Radi se fenomenalnoj knjizi. Po meni će ovo biti domaći HIT godine. Konačno smo dobili prvu pravu hrvatsku chick lit romansu, zanimljivu, napetu i vrckavu ljubavnu priču koja se odvija između Dubrovnika i Hollywooda. Već dugo nisam čitala tako nešto ljubavno, a da knjigu nisam mogla ispustiti iz ruku. Obično je kod mene tako kad je riječ o trilerima i obiteljskim dramama. No sada se njima pridružila i ova ljubavna priča. Stranice okrećemo sumanuto brzo. Sanja nas na jedinstven način vodi kroz priču koja je puna strasti, seksa i romantične ljubavi.

"Zvijezde među nama" je roman koja nadahnjuje i budi romantične osjećaje. Vrvi odličnim i duhovitim dijalozima i često se morate smijati na glas. Osim toga,  vratila me u ono najljepše doba moje zaljubljenosti. Prisjetila sam se vlastitih leptirića u trbuhu dok sam je čitala. No ljubav je za svakog drugačija – ponovno i iznova. Svaka veza u čovjekovu životu donosi nešto novo i neočekivano. Dobri pisci uspijevaju upravo tu emociju – tu novu, svježu, zaigranu, neočekivanu ljubav – preseliti na papir.  S ovom knjigom se jednostavno zaljubite u zaljubljenost.

Je li ovo priča o junakinji, o paru ili o ljubavnom trokutu?  Tko je ona?

Dvadeset osmogodišnja djevojka, bez značajnog a kamo li burnoga društvenog života, zbog filmskog statiranja u Dubrovniku naprasno daje otkaz na poslu. Od silnog traženja sigurnog posla imala je samo sigurnu plaću. Brzo je shvatila da nema što izgubiti i da treba pustiti da stvari idu svojim tokom. Bila je željna novih iskustava i poznanstava. Koprodukcija je tražila ljude koji govore engleski, a to njoj nije bio problem. Engleski joj je bio savršen jer je njezina mama Amerikanka.

A tko je on? Mlad, zgodan, šarmantan holivudski glumac koji se podjednako  dobro snalazi s mačem i štitom i s djevojkama koje se doslovno “bacaju” na njega. Ali “ona” nije bila takva. Nije htjela riskirati izbacivanje sa seta zbog buljenja u glumca. Za nju je on bio nedostižan. Tako bi i ostalo da se nije uplela sudbina. Dogodio se naime neplanirani “udarac u glavu".   

Svaki od njih posebno ili u paru, donose nam toplinu, tjeskobu, strast i ljubav koje ih i čine tako zanimljivim.

Pod kojim okolnostima se dogodio njihov prvi sudbonosni susret, kako se razvijalo njihovo zbližavanje, kad i kako je pao prvi poljubac, koliko je žestoka njihova seksualna privlačnost  i još puno romantičnih i neodoljivih trenutaka na relaciji Dubrovnik - Hollywood,  saznajte sami čitajući, jer riječ je o odličnoj zabavi koja će vas na nekoliko sati udaljiti od vaših svakodnevnih obaveza. Svatko od nas povremeno treba povećati kvocijent svoje sreće. S ovom pričom ćete u tome uspjeti.

Pretraga