Košarica
Izbornik

"Škola života" i "O sreći" - knjiški dragulji iz izdavačke kuće TIMpress

"Škola života" i "O sreći" - knjiški dragulji iz izdavačke kuće TIMpress
Obožavam ovakve knjige. "Škola života" je predivna zbirka prepričavanja života devetnaestoro intelektualaca (glazbenika, filozofa, umjetnika, pisaca, izdavača...) o svojim prevaljenim životnim putevima punim uspona i padova, boli, patnje ali i sreće i odgovaranju na pitanje: čemu ih je život naučio.
Uvidi, iskustva i sjećanja koje nam Riemenovi sugovornici prezentiraju zapravo su svojevrsna šetnja kroz europsku i svjetsku povijest XX stoljeća, vrijeme kada su odrastali, učili, uspinjali se i postajali slavni. Njihove priče su pune humora, sjete, utjehe i nade. Ako nabavite ovu knjigu družit ćete se sa:
- Jordijem Savallom
- Peterom Mayerom
- Louisom Begleyjem
- Fridom Mannom
- Bernardom Haitinkom
- Benedettom Craveri
- princom El Hasanom bin Talalom
.......
i uživati!
"O sreći" je knjižica Frederic Lenoira koja je pravi mali filozofski dragulj ali na način da vam je sve jasno i da to odmah možete i primijeniti. On misli da je biti sretan - voljeti život i svoje bližnje. Voljeti život sa svim njegovim uspjesima i padovima, patnjama, mračnim fazama i užicima i ushićenjima. Voljeti život je voljeti rođenje ali isto tako voljeti i smrt. Preporučam obje knjige. One nikada ne prestaju biti zanimljive i potrebne. Hvala TIMpress na tako dobro odabranom štivu.
 

Pretraga