Košarica
Izbornik

3 pitanja za "Čitaj knjigu" o Interliberu za Rosie Kugli

3 pitanja za "Čitaj knjigu" o Interliberu za Rosie Kugli
  1. Kojim povodom posjećujete ovogodišnji Interliber?
Na književnom susretu na kojem sam nedavno bila jedan je dječak izjavio „knjiga nije hrana, nego poslastica!“ Bilo je to tako simpatično čuti iz ustiju jednog četvrtaša! Eto, iz tog razloga i ja posjećujem Interliber - da si malo zasladim život, jer knjige, ne samo da su poslastica, knjige su i naše najbolje prijateljice i najbolje društvo.  
  1. Koja je vama najdraža knjiga koju ste pronašli na Interliberu? 
Već mi rastu zazubice, ali definitivno knjiga na koju si neizmjerno guštam je Elena Ferrante „Genijalna prijateljica“, zatim „Djevojka sa sedam imena“, 'Poricanje', 'Tisućiti kat', 'Mileva Einstein: teorija tuge'... na kraju ću znam, „vuć“ kofer knjiga, ali to je to!
  1. Koji vam je najdraži susret ili događaj na Interliberu? 
Na ovo pitanje, odgovorit ću pomalo subjektivno, obzirom da na ovogodišnjem INTERLIBERU imam dvije promocije : „Priča o pobjedi“ romansiranu biografiju proslavljenog sportaša Gordana Kožulja. Gordan je izniman  lik koji je svojim sportskim uspjesima zadužio kako Hrvatsku, tako i hrvatski sport. I „Glumica njegova života“, napetu ljubavnu priču o glamuroznoj glumici i jednom krvavom ubojstvu. Najdraži susret definitivno, bit' će sa mojim dragim  čitateljima!  

Pretraga