Košarica
Izbornik

Um i materija – Dawson Church – ili ste usklađeni ili ste neusklađeni

Um i materija – Dawson Church – ili ste usklađeni ili ste neusklađeni
Prevela: Aleksandra Barlović "Negativne misli opsjedaju um. Jedno istraživanje provedeno  na psihološki normalnim ljudima otkrilo je da su svakog dana mislili otprilike 4000 zasebnih misli. Između 22 i 31 posto tih misli bilo je neželjeno i nekontrolirano nametljivo, a od njih su 96 posto bile repetitivne misli o dnevnim aktivnostima. Program za opuštanje Klinike u Clevelandu tvrdi da je 95 posto naših misli repetitivno, a 80 posto od njih je negativno. Većina nas zarobljena je u ciklusu negativnog mišljenja i ne znamo kako mu možemo umaknuti. Zašto je to tako?"

Ovo je knjiga koja bi vam mogla promijeniti život. Puna je očaravajućih činjenica i zadivljujućih priča. Divno je vidjeti da se znanost konačno može povezati s onime što su stari mudraci, šamani i moderni filozofi odavno spoznali. Kroz knjigu upoznajemo znanstvene teme poput kvantne fizike, zapletanje čestica, elektromagnetskog polja tijela, frekvencije, moždanih valova, uloge uvjerenja, zadatak / polje djelovanja stanica, primjera univerzalnog  sinkroniciteta, primjera liječenja raka, smanjenja stresa i to ne samo teoretski. Sve je objašnjeno na jednostavan i prihvatljiv način. Dawson Church koji je doktorirao prirodnu medicinu i stekao certifikat energetske psihologije čitatelju na vrlo zanimljiv i jednostavan način pojašnjava kako može  pomoću vlastitog uma i vlastitih misli kreirati život kakav želi. Jer u areni života moramo biti usklađeni s onim što želimo. Spajamo se s onim što opažamo, a ako uvijek opažamo neuspjeh i teškoće, spojit ćemo se s neuspjehom  i teškoćama. Kroz ovu knjigu spoznajemo da bismo trebali stvoriti naviku življenja u "četvrtoj dimenziji" – u "svijetu čudesa". To je svijet u kojem ne prosuđujemo pojave  po vanjskom izgledu. Svaki je događaj u životu kristalizirana ideja, nešto što prizivamo strahom ili vjerovanjem, nešto za što smo se  pripremali. Ideja da "misli postaju materija" postala je široko rasprostranjena u javnoj domeni. U metafizici je ova ideja već nesporna pretpostavka. Neki duhovni učitelji čak pripisuju umu neograničenu moć. Emocije oblikuju svijet oko nas. Smatramo se samosvojnim pojedincima koji samostalno donose odluke i vode vlastite živote. Ali, zapravo smo dio matrice povezanosti. Međusobno smo povezani kroz svoje neuralne mreže i nevidljivim energetskim poljima. Naše misli i emocije utječu na ljude oko nas, često bez njihova znanja – na podsvjesnoj i nesvjesnoj razini. No jesu li te tvrdnje znanstveno održive? Koji je znanstveni dokaz da se misli mogu pretvoriti u stvarnost? U ovoj knjizi "Um i materija", nagrađivani autor Dawson Church istražuje znanstvene činjenice i predstavlja studije koje pokazuju, korak po korak, kako naš um stvara i manifestira materiju. Po malo, pojedinačni dijelovi slagalice padaju na svoje mjesto i ispada da znanost sadrži još više iznenađenja od metafizike.

Dawson nam u knjizi daje niz primjera pronicljivih slučajeva kroz vrlo osobne, autentične priče ljudi koji su iskusili kako duh postaje materija. Bilo da je riječ o medicini ili sportu, o poslu ili liječenju, umjetnosti ili znanstvenim otkrićima, te priče sežu od dubokog i inspirativnog do srceparajućeg. Detaljno istraženi dokazi prikazani su na razumljiv način, bez kompliciranog stručnog rječnika i jezikom koji se temelji na lako razumljivim analogijama i ilustriran fotografijama i ilustracijama.

Predgovor za ovu knjigu napisao je dr. Joe Dispenza koji nam također potvrđuje i pojašnjava da nismo žrtve naših gena ili DNKa već da smo kreatori naših života.

Puna fascinantnih novih istraživanja, studija i primjera o tome kako svemir stvarno funkcionira, od svijesti do iscjeljivanja energije, sinkroniciteta, kvantne mehanike, manifestiranja, meditacije, koherentnosti srca, pozornosti i ljudskog potencijala, ova će se knjiga svidjeti svima  koji žele živjeti svoj život u najvećoj mogućoj mjeri i postati sretniji, zdraviji, mudriji  i puni ljubavi.

Sva su mentalna stanja – vibracije. Udružujemo se s onim s čime vibriramo. Zato, hajde da vibriramo uspjehom, srećom i obiljem. Svakog dana potrebno je to izabrati. Sada znamo kako i znamo da je to dobro za sve nas. 

 

Pretraga