Košarica
Izbornik

Novo u izdanju Lumena - Između dva svijeta (A.G.Howard)

Novo u izdanju Lumena - Između dva svijeta (A.G.Howard)
Novo UDOMLJAVANJE i darivanje na fejsbuk stranici Čitaj knjigu ! - IZMEĐU DVA SVIJETA (Udomitelja daruje NESTLE - Kava s okusom vanilije + šalica) Jedna sasvim nova i čudesna knjiga na hrvatskim policama. Moderna bajka koja vas vrača u svijet Alise u zemlji čudesa.  

"Alyssa Gardner čuje šaputanje kukaca i cvijeća – a baš iz tog razloga njena je majka prije mnogo godina završila u umobolnici. Obiteljska kletva pruža se sve do njihove prabake Alice Liddell, stvarne djevojčice koja je nadahnula Lewisa Carrolla za Alisu u zemlji čudesa. Alyssa je možda luda, ali uspijeva to prikriti. Zasad.

Kad se majčino stanje pogorša, Alyssa otkriva da se ono što je smatrala samo pričom zasniva na zastrašujućoj stvarnosti. Prava Zemlja čudesa je mnogo mračnije mjesto nego što je Carroll opisao. Alyssa tamo mora proći brojna iskušenja: isušiti ocean nastao od Alisinih suza, probuditi usnulu čajanku i ispraviti Alisine pogreške kako bi spasila svoju obitelj.

A mora odlučiti i kome će vjerovati: Jedu, svome najboljem prijatelju, ili privlačnom ali sumnjivom Morpheusu, koji je vodi kroz Zemlju čudesa, ali njega možda vode vlastiti motivi...

Sjajan prvijenac koji istražuje grotesknu ludost mističnog podzemlja, ali i probleme prvih ljubavi i odrastanja."

Pretraga

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-11-30 19:32:38